site maker

VisioPlan Sähkö Oy

VisioPlan Sähkön joukosta löytyy vahvaa osaamista muun muassa rakentamisen sähkösuunnitteluun ja valvontaan. Lue lisää ja tutustu tarkemmin!

Asiantuntijamme

Pekka Lindeman

Toimitusjohtaja

Pekka on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa hankkeissa niin sähköasentajana, -suunnittelijana ja -valvojana kuin projektipäällikkönäkin. Viime vuodet hän on keskittynyt asuinrakennusten korjausrakentamiseen, erityisesti linjasaneeraushankkeisiin.
Yhteystiedot: p. 040 125 8878, pekka.lindeman[a]visioplan.fi

LinkedIn

Sakari Harjunpää

Sähkösuunnittelijaharjoittelija

Sähkö- ja automaatioinsinööriksi (AMK) opiskeleva Sakari tekee VisioPlan Sähköllä sähköpiirustuksia ja on mukana automaatiohankkeiden suunnittelussa. Lisäksi kokemusta löytyy rakennustyömaalla työskentelystä.
Yhteystiedot: p. 050 540 6644, sakari.harjunpaa[a]visioplan.fi

Jarno Ahola

Sähkösuunnittelija

Jarno toimii sähkösuunnittelijana uudis- ja saneerauskohteissa ja viimeistelee vapaa-ajallaan sähkövoimatekniikan insinööriopintojaan (AMK). Jarno on ehtinyt työskennellä yli 10 vuotta myös sähköasentajan tehtävissä, joissa kokemusta on kertynyt erityisesti asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sähköhuollosta.
Yhteystiedot: p. 045 394 9251, jarno.ahola[a]visioplan.fi

Samuli Saukkoriipi

Sähkösuunnittelija

Sähkövoimatekniikan insinööriksi (AMK) vuonna 2018 valmistunut Samuli on kerännyt työkokemusta etenkin sähkökeskusten suunnittelusta. VisioPlan Sähköllä Samuli toimii sähkösuunnittelijana uudis- ja saneerauskohteissa.
Yhteystiedot: p. 040 825 7899, samuli.saukkoriipi[a]visioplan.fi 

Aleksi Hiissa

Sähkösuunnittelijaharjoittelija

Sähköisen talotekniikan (AMK) opiskelija Aleksi työskentelee opintojensa ohella erilaisissa hankkeissa. Aleksilla on muutaman vuoden kokemus sähköasentajan tehtävistä, ja tutuksi ovat tulleet esimerkiksi sähkökeskusten kokoonpanot, kiinteistöjen sähköasennukset sekä automaatiojärjestelmät.
Yhteystiedot: p. 050 917 5096,
aleksi.hiissa[a]visioplan.fi

VisioPlan Sähkö Oy

YHTEYSTIEDOT
pekka.lindeman@visioplan.fi
p. +358 40 125 8878

Käyntiosoite:
Halsuantie 2, 00420 Helsinki

sahko@visioplan.fi