website templates

HENKILÖSTÖ

VisioPlanin joukosta löytyy vahvaa osaamista muun muassa rakentamisen LVI- ja sähkösuunnitteluun, sammutuslaitteistosuunnitteluun, valvontaan sekä hankesuunnittelu-, suunnittelu- ja projektinjohtotehtäviin. Lue lisää ja tutustu tarkemmin!


VisioPlan Talotekniikka Oy

Antti Ollikainen

Toimitusjohtaja

Antin uraan on mahtunut monenlaisia hankkeita aina putkiremonteista massiivisiin energiateollisuuden uudisprojekteihin ja toimitilojen modernisointihankkeisiin. Nämä kaikki ovat pitäneet sisällään erilaisia asiakkuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa on vierähtänyt aikaa yli 20 vuotta. Viime vuodet Antti on toiminut talotekniikan asiantuntija- ja johtotehtävissä.
Yhteystiedot: p. 040 524 5969, antti.ollikainen[a]visioplan.fi

LinkedIn

Aku Vikblom

Suunnittelupäällikkö

Aku on kerännyt työurallaan monipuolisen kokemuksen LVI-suunnittelijan töistä. Viime vuodet hän on toiminut projektipäällikkönä erityisesti asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeissa. Moninaisissa projekteissa ovat tulleet tutuiksi myös ryhmäkorjaaminen, allianssimalli tai Flowall-tekniikkaseinällä toteutetut putkiremontit.
Yhteystiedot: p. 050 327 3979, aku.vikblom[a]visioplan.fi

Jukka Hieta

Projektipäällikkö

Jukka on rakennusalalla vuosikymmeniä toiminut LVI-alan asiantuntija, erityisosaamisenaan ilmanvaihtoasiat. VisioPlan Talotekniikalla Jukka tekee mm. vaativien hankkeiden LVI-suunnittelua.
Yhteystiedot: p. 0400 875 020, jukka.hieta[a]visioplan.fi

Esa Lindroos

Yksikönpäällikkö (Kouvolan toimipiste)

Esalla on kokemusta LVI-alasta jo lähes 20 vuoden ajalta niin asentajan, suunnittelijan kuin opettajan tehtävistä. Viime vuodet Esa on toiminut LVI-suunnittelijana, keskittyen erityisesti ilmanvaihdon suunnitteluun.
Yhteystiedot: p. 040 138 1603, esa.lindroos[a]visioplan.fi

Seppo Yli-Koski

Projektipäällikkö

Seppo on vankan kokemuksen omaava LVI-suunnittelun ammattilainen, joka on ehtinyt tekemään kyseisiä tehtäviä jo viidellä eri vuosikymmenellä. Viimeisimmän 15 vuoden ajan Seppo on keskittynyt erityisesti asuinrakennusten linjasaneerauksiin.
Yhteystiedot: p. 050 400 7724,
seppo.yli-koski[a]visioplan.fi

Topi Virri

Nuorempi LVI-suunnittelija

Topi on vuonna 2019 valmistunut talotekniikan insinööri (AMK). Jo opintojensa ohella VisioPlan Talotekniikalla töissä ollut Topi on toiminut myös LVI-osaston myyjänä ja suunnittelijana rakennustarvikeliikkeessä. Topin työtehtävät keskittyvät LVI-suunnitteluun linjasaneerausprojekteissa.
Yhteystiedot: p. 050 352 1197, topi.virri[a]visioplan.fi

Jarkko Säkkinen

Nuorempi LVI-suunnittelija

Jarkko on neljännen vuoden LVI-insinööriopiskelija (AMK), ja työskentelee opintojensa ohella erilaisissa tehtävänannoissa. Jarkko on aiemmalta koulutukseltaan putkiasentaja, jolle esimerkiksi lattialämmitys-järjestelmien asentaminen on tullut tutuksi.
Yhteystiedot: p. 050 512 2305, jarkko.sakkinen[a]visioplan.fi

Mikko Virtanen

Nuorempi LVI-suunnittelija

Mikko opiskelee neljättä vuotta rakennusmestarin tutkintoa (AMK) ja toimii VisioPlan Talotekniikalla nuoremman LVI-suunnittelijan tehtävissä. Rakennusalan työmaakokemusta Mikko on hankkinut muun muassa ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja säätötehtävistä.
Yhteystiedot: p. 040 159 5070, mikko.virtanen[a]visioplan.fi

Aleksi Mikkonen

LVI-suunnittelija

Vuonna 2018 talotekniikan insinööriksi (AMK) valmistunut Aleksi toimii LVI-suunnittelijana erilaisissa hankkeissa. Aiempaa kokemusta Aleksilta löytyy talotekniikan opiskelujen ajalta suunnittelusta sekä rakennustyömailta.
Yhteystiedot: p. 040 159 9070, aleksi.mikkonen[a]visioplan.fi

Henri Heinonen

Nuorempi LVI-suunnittelija

 Vuonna 2013 ympäristötekniikan insinööriksi (AMK) valmistuneella Henrillä on yli viisi vuotta työkokemusta muun muassa rakennusalan ympäristökonsultoinnista ja suunnittelutyöstä. VisioPlanilla Henri toimii LVI-suunnittelutehtävissä ja opiskelee työn ohessa YAMK-tutkintoa, suuntautumisenaan rakentaminen.
Yhteystiedot: p. 040 159 9047, henri.heinonen[a]visioplan.fi 

VisioPlan Sähkö Oy

Pekka Lindeman

Toimitusjohtaja

Pekka on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa hankkeissa niin sähköasentajana, -suunnittelijana ja -valvojana kuin projektipäällikkönäkin. Viime vuodet hän on keskittynyt asuinrakennusten korjausrakentamiseen, erityisesti linjasaneeraushankkeisiin.
Yhteystiedot: p. 040 125 8878, pekka.lindeman[a]visioplan.fi

LinkedIn

Sakari Harjunpää

Sähkösuunnittelijaharjoittelija

Sähkö- ja automaatioinsinööriksi (AMK) opiskeleva Sakari tekee VisioPlan Sähköllä sähköpiirustuksia ja on mukana automaatiohankkeiden suunnittelussa. Lisäksi kokemusta löytyy rakennustyömaalla työskentelystä.
Yhteystiedot: p. 050 540 6644, sakari.harjunpaa[a]visioplan.fi

Jarno Ahola

Sähkösuunnittelija

Jarno toimii sähkösuunnittelijana uudis- ja saneerauskohteissa ja viimeistelee vapaa-ajallaan sähkövoimatekniikan insinööriopintojaan (AMK). Jarno on ehtinyt työskennellä yli 10 vuotta myös sähköasentajan tehtävissä, joissa kokemusta on kertynyt erityisesti asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sähköhuollosta.
Yhteystiedot: p. 045 394 9251, jarno.ahola[a]visioplan.fi

Samuli Saukkoriipi

Sähkösuunnittelija

Sähkövoimatekniikan insinööriksi (AMK) vuonna 2018 valmistunut Samuli on kerännyt työkokemusta etenkin sähkökeskusten suunnittelusta. VisioPlan Sähköllä Samuli toimii sähkösuunnittelijana uudis- ja saneerauskohteissa.
Yhteystiedot: p. 040 825 7899, samuli.saukkoriipi[a]visioplan.fi 

Aleksi Hiissa

Sähkösuunnittelijaharjoittelija

Sähköisen talotekniikan (AMK) opiskelija Aleksi työskentelee opintojensa ohella erilaisissa hankkeissa. Aleksilla on muutaman vuoden kokemus sähköasentajan tehtävistä, ja tutuksi ovat tulleet esimerkiksi sähkökeskusten kokoonpanot, kiinteistöjen sähköasennukset sekä automaatiojärjestelmät.
Yhteystiedot: p. 050 917 5096,
aleksi.hiissa[a]visioplan.fi

VisioPlan Pohjanmaa Oy

Pasi-Aatos Kari

Toimitusjohtaja

Pasi on toiminut LVI-alan asiantuntijana yli 20 vuotta, viimeisimpänä alue- ja yksikönpäällikön tehtävissä. Viime vuosina Pasi on keskittynyt erityisesti suurten julkisten rakennusten sekä vaativien kohteiden IV-, LVI- ja LVISA-suunnitteluun.

p. 040 864 3555, pasi-aatos.kari@visioplan.fi

Jouni Tuuri

Projektipäällikkö

Jounilla on 25 vuoden kokemus LVI-alalta, niin suunnittelijan kuin urakoitsijan tehtävistä. Jounin erityisosaamiseen kuuluu sammutuslaitteistosuunnittelu, josta hän vastaa myös VisioPlan Pohjanmaalla.

p. 040 021 4554, jouni.tuuri@visioplan.fi

Kati Pasto

LVI-suunnittelija

Katilla on usean vuoden kokemus erityisesti asunto-osakeyhtiöiden ja hallirakennusten LVI-suunnittelutehtävistä. Viime vuosina hän on keskittynyt erityisesti uudisrakennusten LVI-suunnitteluun. VisioPlan Pohjanmaalla Kati toimii LVI-suunnittelijana erilaisissa tehtävänannoissa.

p. 040 064 5196, kati.pasto@visioplan.fi