how to build your own website for free

TYÖPAIKAT

VISIOPLAN POHJANMAA OY

VisioPlan Pohjanmaa Oy etsii
LVI- ja sähkösuunnittelijaa (2 paikkaa)

Etsimillämme suunnittelijoilla on ihannetilanteessa vähintään kolmen vuoden kokemus suunnittelusta. Katsomme toki myös vähemmän kokeneiden hakemukset ja valinta tehdään aina tapauskohtaisesti. 

Tehtävänäsi on toimia suunnittelutehtävissä kokoluokaltaan vaihtelevissa uudis-, korjaus- ja muutoshankkeissa. Edellytämme tietokonepohjaisen suunnittelun hyvää osaamista (esim. AutoCAD/MagiCad-ohjelmat) ja kykyä hoitaa suunnittelutehtävät itsenäisesti.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja erityisesti reipasta otetta uusien asioiden oppimiseen sekä yhteistyötaitoja. Saat työssäsi tukea ja ohjausta muilta VisioPlan Pohjanmaa Oy:n sekä United Founders -yhteisön asiantuntijoilta.

VisioPlan Pohjanmaa Oy on osa United Founders Oy:tä. United Founders on kokeneiden rakennusalan osaajien yhteenliittymä, joka tarjoaa kiinteistöalan konsultointia kattavasti niin rakentamiseen kuin ylläpitoonkin. Tavoitteenamme on kehittää yhteisömme jäsenistä laajan näkemyksen omaavia rakennusalan asiantuntijoita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, joustavan työajan sekä mahtavat työkaverit.
VisioPlan Pohjanmaan toimitilat sijaitsevat Seinäjoen keskustassa. VisioPlaniin kuuluvat VisioPlan Talotekniikka, VisioPlan Sähkö ja VisioPlan Pohjanmaa. Kaikki edellä mainitut yritykset kuuluvat United Foundersiin.

Hae tehtävään 28.2.2019 mennessä. Käymme hakemukset läpi heti niiden saavuttua, joten kannustamme toimimaan nopeasti!

Hakemukset: 
Toimitusjohtaja Pasi-Aatos Kari, p. 040 864 3555, pasi-aatos.kari@visioplan.fi