bootstrap website templates

VisioPlan Talotekniikka Oy

VisioPlan Talotekniikka tarjoaa vahvaa osaamista muun muassa rakentamisen LVI-suunnitteluun, LVI-valvontaan sekä hankesuunnittelu- ja projektinjohtotehtäviin.
Lue lisää ja tutustu tarkemmin!

LVI-suunnittelu, LVI-valvonta sekä hankesuunnittelu ja projektinjohto

Tutustu tekijöihimme!
aku-vikblom-visioplan

Aku Vikblom

Suunnittelupäällikkö

Aku on kerännyt työurallaan monipuolisen kokemuksen LVI-suunnittelijan töistä. Viime vuodet hän on toiminut projektipäällikkönä erityisesti asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeissa. Moninaisissa projekteissa ovat tulleet tutuiksi myös ryhmäkorjaaminen, allianssimalli tai Flowall-tekniikkaseinällä toteutetut putkiremontit.
Yhteystiedot: p. 050 327 3979, aku.vikblom[a]visioplan.fi

tomas-tornblom-visioplan

Tomas Törnblom

Suunnittelupäällikkö, toimitilat

Yli kymmenvuotisen uransa aikana Tomas on toiminut pääasiassa vastaavan energiasuunnittelijan sekä LVI-suunnittelijan tehtävissä toimitilojen ja asunto-osakeyhtiöiden energiatehokkuusremonteissa. Hän on toiminut myös urakointipuolella usean vuoden ajan. Tomas on hankkinut lisäksi esimies- ja johtamistyön koulutuksen, jota hän on hyödyntänyt tiimipäällikkönä ja LVI-johtoryhmän jäsenenä toimiessaan.
Yhteystiedot: p. 050 302 6876
tomas.tornblom[a]visioplan.fi

jukka-hieta-visioplan

Jukka Hieta

Projektipäällikkö

Jukka on rakennusalalla vuosikymmeniä toiminut LVI-alan asiantuntija, erityisosaamisenaan ilmanvaihtoasiat. VisioPlan Talotekniikalla Jukka tekee mm. vaativien hankkeiden LVI-suunnittelua.
Yhteystiedot: p. 0400 875 020, jukka.hieta[a]visioplan.fi

esa-lindroos-visioplan

Esa Lindroos

Yksikönpäällikkö (Kouvolan toimipiste)

Esalla on kokemusta LVI-alasta jo lähes 20 vuoden ajalta niin asentajan, suunnittelijan kuin opettajan tehtävistä. Viime vuodet Esa on toiminut LVI-suunnittelijana, keskittyen erityisesti ilmanvaihdon suunnitteluun.
Yhteystiedot: p. 040 138 1603, esa.lindroos[a]visioplan.fi

oona sormunen

Oona Sormunen

LVI-suunnittelija

Oona on valmistunut talotekniikan insinööriksi (AMK) vuonna 2021. VisioPlanilla Oona toimii LVI-suunnittelijana ja pääsääntöisesti hän on mukana asuinrakennuksien linjasaneerauksissa.
Yhteystiedot: p. 050 553 6800,
oona.sormunen[a]visioplan.fi

topi-virri-visioplan

Topi Virri

LVI-suunnittelija

Topi on vuonna 2019 valmistunut talotekniikan insinööri (AMK). Jo opintojensa ohella VisioPlan Talotekniikalla töissä ollut Topi on toiminut myös LVI-osaston myyjänä ja suunnittelijana rakennustarvikeliikkeessä. Topin työtehtävät keskittyvät LVI-suunnitteluun linjasaneerausprojekteissa.
Yhteystiedot: p. 050 352 1197, topi.virri[a]visioplan.fi

mikko-virtanen-visioplan

Mikko Virtanen

LVI-suunnittelija

Vuonna 2020 LVI-alan rakennusmestariksi (AMK) valmistunut Mikko toimii VisioPlanilla LVI-suunnittelijan tehtävissä. Mikko on myös hankkinut työmaakokemusta muun muassa ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja säätötehtävistä.
Yhteystiedot: p. 040 159 5070, mikko.virtanen[a]visioplan.fi

aleksi-mikkonen-visioplan

Aleksi Mikkonen

LVI-suunnittelija

Vuonna 2018 talotekniikan insinööriksi (AMK) valmistunut Aleksi toimii LVI-suunnittelijana erilaisissa hankkeissa. Aiempaa kokemusta Aleksilta löytyy talotekniikan opiskelujen ajalta suunnittelusta sekä rakennustyömailta.
Yhteystiedot: p. 040 159 9070, aleksi.mikkonen[a]visioplan.fi

jere-vayrynen-visioplan

Jere Väyrynen

LVI-suunnittelija

Talotekniikan insinööriksi 2019 valmistunut Jere on toiminut LVI-alan tehtävissä vuodesta 2013 alkaen. VisioPlanilla hän keskittyy toimitilapuolen suunnittelutoimeksiantoihin. Jerellä on aiempaa kokemusta muun muassa taloteknisen valvojan sekä talotekniikkainsinöörin työmaatehtävistä.
Yhteystiedot: p. 050 556 6722, jere.vayrynen[a]visioplan.fi

antti-ollikainen-visioplan

Antti Ollikainen

Toimitusjohtaja

Antin uraan on mahtunut monenlaisia hankkeita aina putkiremonteista massiivisiin energiateollisuuden uudisprojekteihin ja toimitilojen modernisointihankkeisiin. Nämä kaikki ovat pitäneet sisällään erilaisia asiakkuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa on vierähtänyt aikaa yli 20 vuotta. Viime vuodet Antti on toiminut talotekniikan asiantuntija- ja johtotehtävissä.
Yhteystiedot: p. 040 524 5969, antti.ollikainen[a]visioplan.fi

LinkedIn

VisioPlan Talotekniikka Oy
Helsinki

VISIOPLAN TALOTEKNIIKKA OY
antti.ollikainen@visioplan.fi
p. +358 40 524 5969

Käyntiosoite:
Kaupintie 2, 00440 Helsinki

info@visioplan.fi


VisioPlan Talotekniikka Oy
Kouvola

VISIOPLAN TALOTEKNIIKKA OY
esa.lindroos@visioplan.fi
p. +358 40 138 1603

Käyntiosoite:
Kauppamiehenkatu 4 B, 2. krs, 45100 Kouvola


info@visioplan.fi